کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 23
1. اثر تنش شوری بر برخی عناصر معدنی و ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 دی 1399

سعید دوازده امامی؛ شکوفه انتشاری؛ مرضیه اله دادی؛ شهرام یاسمنی


2. بررسی تأثیر گلایسین‌بتائین بر ‌‌رشد و عملکرد گل محمدی تحت تنش شوری

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 119-134

رستم یزدانی بیوکی؛ حسین بیرامی


3. اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888

رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده


4. تأثیر سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی و انواع کود بر ویژگی‏های کمی و کیفی زیره سبز

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 415-426

قاسم حسین طلایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ حسن حبیبی؛ سید محسن موسوی نیک


7. تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 177-187

محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی


8. تأثیر سوپرجاذب، کود دامی و دور آبیاری بر برخی ویژگی های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شمعدانی معطر

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 467-480

مریم جعفری؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ محمد فیضیان


9. تأثیر تغذیه برگی سیلیکون بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیوشیمیایی رازیانه تحت شرایط کم‌‌آبیاری

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1035-1048

حسن موسی پور یحیی آبادی؛ محمدرضا اصغری پور


10. تأثیر محلول‌پاشی کلات آهن و نانوکلات آهن بر صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس ریحان مقدس

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 595-606

امل مقدم؛ محمد محمودی سورستانی؛ احمد فرخیان فیروزی؛ زهرا رمضانی؛ فرخنده اسکندری


11. اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 775-788

اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی


12. تأثیر پرتو گاما پیش از جوانه‌زنی و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد بابونه آلمانی

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 297-311

علیرضا پیرزاد؛ منوچهر علیزاده؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه؛ رضا درویش زاده


15. تأثیر تیمارهای کودی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 93-193

اسما بستامی؛ مجید مجیدیان؛ غلام رضا محسن آبادی؛ داود بخشی


16. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی در شرایط زراعی

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 779-794

فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ میثم انصاری؛ زهرا بهراد؛ فاطمه عسگری


17. ارزیابی عملکرد، اسانس و شاخص‌های سودمندی در کشت مخلوط رازیانه و شنبلیله

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 921-932

سکینه صدری؛ مجید پوریوسف؛ علی سلیمانی


18. تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشت‌شده در منطقة شوشتر

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 613-625

محمد محمودی سورستانی؛ مهرداد اکبرزاده


19. بررسی عملکرد زراعی و تنوع حشرات در الگوهای مختلف کشت مخلوط لوبیا و شوید

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 353-368

اسماعیل رضائی چیانه؛ اروج ولیزادگان؛ مهدی تاج بخش؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ وحید ریماز


20. تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 185-196

ماجده ملکیان؛ خدایار همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ محمد برزعلی


22. ارزیابی محتوا و ترکیبات شیمیایی اسانس برخی اکوتیپ‌های رازیانه ایران

دوره 15، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 13-24

کیوان بهمنی؛ علی ایزدی دربندی؛ سید احمد سادات نوری


23. تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 9-20

عزیزاله خیری؛ احمد خلیقی؛ یونس مستوفی؛ روح‌انگیز نادری