کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 22
1. بررسی تأثیر گلایسین‌بتائین بر ‌‌رشد و عملکرد گل محمدی تحت تنش شوری

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 119-134

رستم یزدانی بیوکی؛ حسین بیرامی


2. اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888

رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده


3. تأثیر سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی و انواع کود بر ویژگی‏های کمی و کیفی زیره سبز

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 415-426

قاسم حسین طلایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ حسن حبیبی؛ سید محسن موسوی نیک


6. تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 177-187

محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی


7. تأثیر سوپرجاذب، کود دامی و دور آبیاری بر برخی ویژگی های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شمعدانی معطر

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 467-480

مریم جعفری؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ محمد فیضیان


8. تأثیر تغذیه برگی سیلیکون بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیوشیمیایی رازیانه تحت شرایط کم‌‌آبیاری

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1035-1048

حسن موسی پور یحیی آبادی؛ محمدرضا اصغری پور


9. اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 775-788

اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی


10. تأثیر محلول‌پاشی کلات آهن و نانوکلات آهن بر صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس ریحان مقدس

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 595-606

امل مقدم؛ محمد محمودی سورستانی؛ احمد فرخیان فیروزی؛ زهرا رمضانی؛ فرخنده اسکندری


12. تأثیر پرتو گاما پیش از جوانه‌زنی و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد بابونه آلمانی

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 297-311

علیرضا پیرزاد؛ منوچهر علیزاده؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه؛ رضا درویش زاده


13. تأثیر تیمارهای کودی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 93-193

اسما بستامی؛ مجید مجیدیان؛ غلام رضا محسن آبادی؛ داود بخشی


15. ارزیابی عملکرد، اسانس و شاخص‌های سودمندی در کشت مخلوط رازیانه و شنبلیله

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 921-932

سکینه صدری؛ مجید پوریوسف؛ علی سلیمانی


16. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی در شرایط زراعی

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 779-794

فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ میثم انصاری؛ زهرا بهراد؛ فاطمه عسگری


17. تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشت‌شده در منطقة شوشتر

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 613-625

محمد محمودی سورستانی؛ مهرداد اکبرزاده


18. بررسی عملکرد زراعی و تنوع حشرات در الگوهای مختلف کشت مخلوط لوبیا و شوید

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 353-368

اسماعیل رضائی چیانه؛ اروج ولیزادگان؛ مهدی تاج بخش؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ وحید ریماز


19. تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 185-196

ماجده ملکیان؛ خدایار همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ محمد برزعلی


21. ارزیابی محتوا و ترکیبات شیمیایی اسانس برخی اکوتیپ‌های رازیانه ایران

دوره 15، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 13-24

کیوان بهمنی؛ علی ایزدی دربندی؛ سید احمد سادات نوری


22. تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 9-20

عزیزاله خیری؛ احمد خلیقی؛ یونس مستوفی؛ روح‌انگیز نادری