کلیدواژه‌ها = مواد جامد محلول
تعداد مقالات: 9
1. ارزیابی تولید خربزه رقم خاتونی تحت مدیریت سطوح مختلف کودی و بستر کشت ورمی‌کمپوست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 بهمن 1399

عباس کشته گر؛ مهدی دهمرده؛ بهروز کشتگر؛ احمد قنبری؛ عیسی خمری


2. آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 995-1009

زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت


4. اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 287-302

نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی


5. تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 387-400

زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی


6. اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 595-608

فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی


7. بررسی تأثیر تنش کم‌آبی بر صفات کمی و کیفی میوه برخی از توده های خربزه‌ ایرانی

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 157-171

هادی لطفی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت


8. اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 417-430

فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی