کلیدواژه‌ها = ورمی‌کمپوست
تعداد مقالات: 7
1. بررسی تاثیر بقایای کود سبز و منابع مختلف کودی بر خصوصیات آگروفیزیولوژیکی کتان روغنی در شرایط قطع آبیاری در مرحله گلدهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 دی 1399

مهدیه فلاح؛ هاشم هادی؛ رضا امیرنیا؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه


2. تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 407-422

فایزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مریم حبیبی؛ محمد کاوه


3. اثر کودهای زیستی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و کیفیت علوفه کاسنی در شرایط دیم

دوره 21، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 195-207

پیمان محمدزاده توتونچی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان


4. اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888

رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده


5. اثر نوع منبع نیتروژن و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی سیر تالش در رشت

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 533-545

لیلا علیزاد؛ معرفت مصطفوی راد؛ کیوان آقائی


6. تأثیر تیمارهای کودی و رژیم‌های آبیاری بر عملکرد دانه و ویژگی‌های کیفی دانه آفتابگردان

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 219-234

آیدین خدایی جوقان؛ مجید آقاعلیخانی؛ مجید غلامحسینی؛ رضا عطایی؛ علی سروش زاده؛ امیر قلاوند


7. تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 177-187

محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی