کلیدواژه‌ها = پروتئین خام
تعداد مقالات: 7
1. اثر سطوح مختلف نیتروژن و زئولیت بر محتوای کلروفیل، کمیت و کیفیت علوفه تاج خروس تحت تنش کم آبیاری

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 67-84

سمیه کرمی؛ هاشم هادی؛ مهدی تاجبخش شیشوان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی


2. بررسی میکوریزا و محلول‌پاشی آهن و روی بر صفات کمّی و کیفی سورگوم علوفه‌ای

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 799-815

محسن باقری ده آبادی؛ حسین مقدم؛ محمد رضا چایچی؛ نسرین زیلوئی


4. مطالعه کشت مخلوط روی ردیف یولاف و ماشک گل‌خوشه‌ای در اهواز

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 303-317

عادل عموری؛ حبیب اله روشنفکر؛ پیمان حسیبی


5. تأثیر کود نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت علوفه ذرت رقم MV500 در کشت دوم

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 173-182

نرگس دولتمند شهری؛ ایرج طهماسبی


6. ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط ذرت با لوبیاچیتی و کدوی تخمه‌ کاغذی

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 683-699

پرستو مرادی؛ جعفر اصغری؛ غلامرضا محسن آبادی؛ حبیب الله سمیع زاده


7. ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو و رازیانه در سطوح مختلف نیتروژن

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 973-986

سمانه کیانی؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ سید عطاءاله سیادت؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ محسن ساری