کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
تعداد مقالات: 8
1. بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 831-848

فاطمه زمانی؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل رضائی چیانه؛ امیر رحیمی


2. اثرات تنش شوری بر وزن خشک و غلظت عناصر غذایی پرمصرف دو رقم زیتون

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 359-371

محسن سیلسپور؛ احمد گلچین؛ محمود رضا روزبان


3. تأثیر تنش کم‌آبی بر برخی شاخص‌های سازگاری سلولی ژنوتیپ‌های سورگوم علوفه‌ای

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 755-773

معصومه قهرمانی؛ علی عبادی؛ قاسم پرمون؛ سودابه جهانبخش


4. تأثیر مقادیر مختلف فسفر و محلول‌پاشی آهن و روی بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد نخود زراعی

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 17-30

سارا وزیری کته شوری؛ ماشااله دانشور؛ اکبر سهرابی؛ فرهاد نظریان فیروز آبادی


5. تأثیر کاربرد توام کودهای شیمیایی و ارگانیک بر خصوصیات شیمیایی گیاه و خاک در کشت جو در شرایط کم‌آبیاری

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 61-74

سعیده ملکی فراهانی؛ داریوش مظاهری؛ محمدرضا چائی چی


7. تأثیر همیاری سویه های Azotobacter chroococcum بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات کیفی کلزا در رشت

دوره 15، شماره 1، بهار 1392، صفحه 149-162

مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ کاظم خاوازی


8. تأثیر شوری و ماده آلی بر ترکیب شیمیایی و مرفولوژی نهال های پسته

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 31-42

اعظم رضوی نسب؛ حسین شیرانی؛ احمد تاج آبادی پور؛ حسین دشتی