کلیدواژه‌ها = کیفیت
تعداد مقالات: 8
1. اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 147-161

علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی


4. بررسی تأثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 31-44

فرشته کامیاب؛ محمد عابدینی؛ مسعود خضری


6. بررسی کاربرد قبل از برداشت سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کمّی و کیفی رز شاخه‌بریده

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 573-583

اصغر رمضانیان؛ سید حسین میردهقان؛ نجمه روشن ضمیر


7. تأثیر مدیریت تلفیقی کود فسفر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم ذرت علوفه ای در ورامین

دوره 15، شماره 1، بهار 1392، صفحه 95-110

سید محمدرضا احتشامی؛ ایمان جان زمین؛ مهدی رمضانی؛ کاظم خاوازی؛ بهنام زند


8. تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 9-20

عزیزاله خیری؛ احمد خلیقی؛ یونس مستوفی؛ روح‌انگیز نادری