کلیدواژه‌ها = فسفر
تعداد مقالات: 10
1. تأثیر کاربرد نیتروژن، مولیبدن و کبالت ‎ بر عملکرد غلاف و محتوای عناصر غذایی برگ لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 217-229

نادر خادم مقدم ایگده لو؛ احمد گلچین؛ خدیجه فرهادی


2. تاثیر جدایه های برتر سودوموناس فلورسنت به‏ عنوان کود بیولوژیک بر رشد و تغذیه گیاه ذرت

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 319-333

پیمان عباس زاده دهجی؛ دیناالسادات رضایی؛ عبدالرضا اخگر؛ علی اشرف سلطانی


3. تأثیر نانو کودفسفات اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 517-530

مسلم حیدری؛ نوشین میر؛ سید محسن موسوی نیک


5. تأثیر کاربرد درازمدت کمپوست زباله شهری بر غلظت عناصر پرمصرف در خاک و گیاه برنج

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 753-764

مهرداد رنجبر؛ هادی قربانی؛ مهدی قاجارسپانلو


6. بهبود ویژگی های کمی و کیفی چمن اسپورت با کاربرد اسید هیومیک و ورمی کمپوست

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 727-741

مریم خسروی؛ سعید ریزی؛ رحیم برزگر؛ غلامرضا ربیعی


7. کاربرد قارچ میکوریزا Glomus mosseae)) روی کاهش اثر شوری در گل حنای گینه نو

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 289-301

لیلا محمدی؛ سعید ریزی؛ رحیم برزگر


8. بررسی اثر تلقیح با کودهای زیستی و شیمیایی بر مقدار جذب عناصر معدنی ذرت علوفه‌ای سینگل‌کراس 540 تحت رژیم‌های مختلف رطوبتی

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 541-551

مهدی رمضانی؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محسن شریفی؛ محمدرضا چائی چی


9. اثر مقادیر کاهش‌یافته کودهای شیمیایی و کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی علوفه شبدر ایرانی

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 271-287

محمد شاهوردی؛ بهرام میرشکاری؛ هادی اسدی رحمانی؛ ورهرام رشیدی؛ محمد رضا اردکانی


10. تأثیر مدیریت تلفیقی کود فسفر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم ذرت علوفه ای در ورامین

دوره 15، شماره 1، بهار 1392، صفحه 95-110

سید محمدرضا احتشامی؛ ایمان جان زمین؛ مهدی رمضانی؛ کاظم خاوازی؛ بهنام زند