کلیدواژه‌ها = تنظیم اسمزی
تعداد مقالات: 4
1. اثر تنش خشکی بر مقدار پرولین، قندهای محلول، مالون دی‌آلدئید و رنگدانه‌ها در پایه‌های تجاری مرکبات شمال کشور

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 939-952

رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ بهروز گلعین؛ یوسف حمیداوغلی


2. اثر تنش خشکی و اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک چای ترش

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 403-414

مژگان سنجری؛ علیرضا سیروس مهر؛ براتعلی فاخری


3. سازوکار تحمل تنش خشکی پایه GF677 (هیبرید هلو و بادام) در شرایط درون‌شیشه‌ای

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 707-716

مهری مشایخی؛ فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری


4. تأثیر کاربرد خارجی پرولین و گلایسین‌بتائین بر تغییرات بیوشیمیایی در انگور در وضعیت تنش خشکی

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 247-258

مهدی محمد زمانی؛ ولی ربیعی؛ محمد علی نجاتیان؛ مهدی طاهری