1. اثر هگزانال، اسانس شمعدانی عطری - روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید

محمد سیاری؛ مریم شعبانلو؛ علی عزیزی

دوره 20، شماره 4 ، زمستان 1397، ، صفحه 889-901

چکیده
  اثر هگزانال، اسانس شمعدانی عطری، روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه بر کیفیت و انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید در انبار بررسی شد. تیمارها شامل 1) شاهد خشک، 2) شاهد تر (حلال اتانول 2/0 درصد مورد استفاده در تهیه تیمارها)، 3) هگزانال 02/0 درصد، 4) فرمولاسیون حفظ تازگی میوه و 5) ترکیب اسانس شمعدانی عطری (01/0 درصد) و روغن کدوی تخمه ...  بیشتر

2. اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسه ای قارچ تکمه ای

محمد سیاری؛ سجاد الوندی

دوره 18، شماره 4 ، زمستان 1395، ، صفحه 921-933

چکیده
  به منظور حفظ کیفیت قارچ تکمه­ای در دوره انبارمانی، تحقیقی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید. در این مطالعه، اثر آسکوربات کلسیم در 3 سطح (0، 4/0 و 8/0 درصد) و تیمار آب گرم (45 درجه سانتی‌گراد) بر روی صفات کیفی قارچ تکمه­ای از قبیل کاهش وزن، سفتی، ویتامین ث، فنل کل، فعالیت آنزیم پلی‌فنل اکسیداز و شاخص­های رنگ ...  بیشتر

3. اثر گلایسین بتائین بر مقاومت به سرمازدگی گیاهچه‌های خیار

فروغ صیدپور؛ محمد سیاری؛ فردین قنبری

دوره 17، شماره 1 ، بهار 1394، ، صفحه 53-67

چکیده
  گلایسین بتائین یکی از محافظت‌کننده‏های اسمزی است که در پاسخ به تنش‏های غیرزیستی در گیاه تجمع می‏یابد. آزمایشی برای بررسی اثر گلایسین بتائین در غلظت‌های صفر، 10، 20 و 30 میلی‏مولار با دو روش کاربرد خیساندن بذری و محلول‌پاشی برگی بر مقاومت به سرمازدگی گیاهچه‏های خیار رقم ‘سوپر دامینوس’ انجام گرفت. پس از تیمار گلایسین بتائین، ...  بیشتر