بررسی تأثیر پرایمینگ بذر بر شاخص های مختلف سبزشدن و آنزیم‌های پراکسیداز و کاتالاز در ارقام مختلف گندم (Triticum aestivum)

مسلم حیدری؛ مهرداد چائی چی

دوره 25، شماره 2 ، تیر 1402، ، صفحه 437-449

https://doi.org/10.22059/jci.2023.350066.2750

چکیده
  جوانه­زنی یکی از مهم­ترین، حساس­ترین و اصلی­ترین مراحل فنولوژیکی در چرخه زندگی گیاه و یک فرایند کلیدی در سبزشدن گیاهچه است. به این ­منظور مطالعه­ای با هدف تأثیر پرایمینگ بذر بر شاخص­های مختلف سبزشدن در ارقام مختلف گندم (Triticum aestivum) به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی ...  بیشتر