بررسی تأثیر قارچ مایکوریزا، نسبت ترکیبی اکسین/ جبیرلین و آسکوربیک اسید بر خصوصیات فیزیولوژی و زراعی ذرت

طیبه جمشیدنیا؛ طیب ساکی نژاد؛ علی رضا شکوه فر؛ رضا دادنیا؛ سید کیوان مرعشی

دوره 25، شماره 2 ، تیر 1402، ، صفحه 419-436

https://doi.org/10.22059/jci.2022.338452.2674

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر تلقیح مایکوریزا، نسبت ترکیبی اکسین/ جبیرلین و آسکوربیک اسید بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت این پژوهش دو ساله (1398-1397) به‌صورت طرح اسپیلت فاکتوریل در قالب بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی شهید سالمی واقع در شمال شهر اهواز انجام گرفت. فاکتور اصلی تیمارها شامل قارچ مایکوریزا (گونة گلوموس اینترارادیسز) ...  بیشتر