اثر روش‌های آبیاری و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات کیفی برنج

نعمت اله صداقت؛ عباس بیابانی؛ مرتضی نصیری؛ الهیار فلاح؛ ناهید فتحی

دوره 24، شماره 4 ، دی 1401، ، صفحه 1051-1067

https://doi.org/10.22059/jci.2022.326144.2572

چکیده
  آب نقش بسیار مهمی در گیاه  برنج دارد و به‎منظور بررسی اثر روش­های­ آبیاری و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر عملکرد برنج، آزمایشی به‌صورت کرت­های‌ خردشده در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار و دو عامل شامل روش­های آبیاری در سه سطح (غرقابی، تناوبی خشکی و رطوبت و اشباع) در کرت­های اصلی و محلول‌پاشی با عناصر غذایی در ...  بیشتر