کلیدواژه‌ها = کاتچین
تعداد مقالات: 2
1. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 965-975

حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ ابوذر هاشم‌پور


2. ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی

دوره 14، شماره 2، زمستان 1391، صفحه 43-55

مریم رفیعی؛ لطفعلی ناصری؛ داود بخشی؛ اسد علیزاده