نویسنده = محمود رمرودی
تعداد مقالات: 5
1. تأثیر نظام‌های مختلف تغذیه بر ویژگی‌های کمی و کیفی چغندر قند در شیوه‌های مختلف کشت

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 59-72

مهدی مهر اندیش؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمد آرمین


2. اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888

رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده


4. بررسی برخی ویژگی‌های کمّی و فیزیولوژیک گیاه دارویی رزماری تحت ‌تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی در چین‏های مختلف

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1061-1076

الهه مرادی مرجانه؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمود سلوکی


5. اثر محلول‌پاشی متانول بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سویا تحت تنش خشکی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1075-1085

جابر عیسی‌زاده پنجعلی خرابسی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی