نویسنده = محمود رمرودی
تعداد مقالات: 5
1. تأثیر نظام‌های مختلف تغذیه بر ویژگی‌های کمی و کیفی چغندر قند در شیوه‌های مختلف کشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 مرداد 1399

مهدی مهر اندیش؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمد آرمین


2. اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888

رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده


4. بررسی برخی ویژگی‌های کمّی و فیزیولوژیک گیاه دارویی رزماری تحت ‌تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی در چین‏های مختلف

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1061-1076

الهه مرادی مرجانه؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمود سلوکی


5. اثر محلول‌پاشی متانول بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سویا تحت تنش خشکی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1075-1085

جابر عیسی‌زاده پنجعلی خرابسی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی