نویسنده = محمود قاسم نژاد
تعداد مقالات: 9
1. اثر گرده‌افشانی تکمیلی بر تشکیل و کیفیت میوه کیوی رقم ʼهایواردʽ

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 785-797

سمانه جهان پناه؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی


2. اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 273-286

محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری


3. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 965-975

حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ ابوذر هاشم‌پور


4. ارزیابی تحمل به شوری ارقام تجاری فلفل گلخانه‌ای در مرحله گیاهچه‌ای

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 893-909

محمدرضا زارع بوانی؛ غلامعلی پیوست؛ محمود قاسم نژاد؛ اکبر فرقانی


5. اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی برگی کلریدکلسیم بر بهبود کیفیت و کمیت رقم‌های سیب ‘گالا’ و ‘دلبار استیوال’

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 1015-1026

عرفان سپهوند؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه


6. تأثیر پیش‌تیمار خشکی بر افزایش تحمل به تنش خشکی دو گونه چمن بنتگراس خزنده و فستوکای پابلند

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 599-611

کامران امیری نسب؛ هدایت زکی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد حسن بیگلویی


7. ارزیابی برخی از ژنوتیپ های بادام در شرایط اقلیمی کرج

دوره 15، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 77-101

عرفان سپهوند؛ علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ محمود قاسم نژاد


8. اثر دور آبیاری و نوع پایه بر غلظت برخی از عناصر غذایی در برگ نهال‌های جوان پرتقال تامسون ناول

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 125-134

علیرضا عبداله پور؛ محمود قاسم نژاد؛ علی مومن پور؛ علیرضا اشکوری


9. تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 55-64

محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم