1 . اصغری م ر و شهامت م (1392) تأثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلیفنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی. 23(4): 520-511.
2 . توحیدیان م، اصغری م و واعظی س (1392) بررسی تأثیر بستهبندی نانو کامپوزیت نقره و سیلیکا بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فنل کل میوه هلو. اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار.
3 . جلیلی مرندی ر (1384) میوه های ریز. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 297 ص.
4 . خالقی ص، عالمزاده انصاری ن و راحمی م (1390) اثرات تیمارهای آب گرم و محلول کلرید سدیم بر عمر انباری و کیفیت سه رقم میوه گوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum L.). همایش ملی مدیریت کشاورزی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم.
5 . خوشخوی م، شیبانی ب، روحانی ا و تفضلی ع (1387) اصول باغبانی. تالیف انتشارات دانشگاه شیراز. 596 ص.
6 . ربیعی و و جزقاسمی س (1393) روشهای آزمایشگاهی در علوم باغی و زراعی. انتشارات آذربایجان غربی. 264 ص.
7 . رحمانی ع، صیقلی ن و ابراهیمزاده ح (1392) بررسی تغییرات فعالیت پراکسیداز در غلظتهای مختلف H2O2و مقادیر مختلف pH در بنههای زعفران مزروعی در دو دوره خواب و بیداری. تازههای بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی. 10(3): 81-77.
8 . رنجبر ح، حسن پور م، عسگری سرچشمه م، سمیعزاده لاهیجی ح و بنیاسدی ع (1386) بررسی تأثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه). علوم و صنایع غذایی ایران. 4(2): 9-1.
9 . روحی ز، اصغری م، رسمی ی و اصلانی ز (1390) تأثیر کاربرد پسازبرداشت تیمارگرمایی بر عمر انباری، فعالیت آنتیاکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد. هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران. دانشگاه صنعتی اصفهان. صص. 2228-2226.
10 . ساینی ش و دانکار ک (1384) روشهای آزمایشگاهی تجزیهای در علوم باغبانی. ترجمه مستوفی ی و نجفی ف. انتشارات دانشگاه تهران. 136 ص.
11 . طاهرنژاد ش، صادقی ح و قنبری ع (1392) اثر کلسیم و پتاسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو و شلیل. اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار.
12 . فرحناکی ع، عسگری ح و مصباحی غ (1388) تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی. علوم و صنایع غذایی. 6(2): 52-43.
13 . کوششصبا م، ارزانی ک و برزگر م (1393) بررسی تغییرات فعالیت ضداکسایشی میوه زردآلو L.)(Prunus armeniaca در شرایط نگهداری در سردخانه. علوم و صنایع غذایی. 44(11): 21-11.
14 . لیاقتی ل، عزیزی م و جوکار م (1391) کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع بستهبندی و موادغذایی. فناوری نانو. 10: 18-14.
15 . واعظی س، اصغری م و فرخزاد ع (1392) تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد). اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار.
16 . Arnon AN (1967) Method of extraction of chlorophyll in the plants. Agronomy Journal. 23: 112-121.
17. Çandir EE, Temizyürek F and Özdemir AE (2009) The effects of hot water dip treatments on the cold storage of Big Top nectarines.Journal of applied botany and food quality. 82: 136-140.
18 . Dragovic-Uzelac V, Levaj B, Mrkic V, Bursac D and Boras M (2007) The content of polyphenols and carotenoids in three apricotcultivars depending on stage of maturity and geographical region. Food chemistry. 102: 966-975.
19 . Emamifar A, Kadivar M, Shahedi M and Soleimanian-Zad S (2010) Evaluation of nanocomposite packaging containing Ag and ZnO on shelf life of fresh orange juice. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 742-748.
20 . Hu Q, Fang Y, Yang Y, Ma N and Zhao L (2011) Effect of nanocomposite-based packaging on postharvest quality of ethylene-treated kiwifruit (Actinidia deliciosa) during cold storage. Food Research International. Pp. 1589-1596.
21 . Kazemi-asl V, Aboutalebi A, Shirzadi MH and Hassanzadeh Khankahdani H (2014) Effect of rosemary and indian clove essence, putrescin, hot water treatment and thiabendazol fungicide on post-harvest life of Mango (Mangifera indica c.v Langra). Scientia Agriculturae. Pp. 46-48.
22 . Koca N, Burdurlu H and Karadeniz F (2007) Kinetics of colour changes in dehydrated carrots. Journal of Food Engineering. 78: 449-455.
23 . Li HM, Li F and Wang L (2009) Effect of nano-packing on preservation quality of Chinese jujube (Ziziphus jujuba Mill. var inermis (Bunge) Rehd). Food Chemistry. 114: 547-552.
24 . Li X, Li W and Jiang Y (2011) Effect of nano-ZnO-coated active packaging on quality of fresh-cut “fugi”apple. Journal of food science and technology. 46: 1947-1955.
25 . Lurie S (1998) Postharvest heat treatments. Postharvest Biology and Technology. Pp. 257-269.
26 . Mart.nez-Romero DN, Alburquerqu J, Valverde M, Guilln F, Castillo S, Valero D and Serrano M (2006) Postharvest sweet cherry quality and safety maintenance by Aloe vera treatment, a new edible coating. Postharvest Bio Technology. 39: 93-100.
27 . Serrano M, Martinez-Romero D, Castillo S, Guillen F and Valero D (2004) Role of calcium and heat treatments in alleviating physiological changes induced by mechanical damage in plum. Postharvest biology and technology. 34: 155-157.
28 . Sozzi GO, Cascone O and Fraschina AA (1996) Effect of a high temperature stress on endo-ß-mannanase and α-and ß- Galactosidase activities during tomato fruit ripening. Postharvest Bio Technology. 9: 49-53.
29 . Spadoni A, Neri F, Bertolini P and Mari M (2013) Control of Monilinia rots on fruit naturally infected by hot water treatment in commercial trials. Postharvest Biology and Technology. Pp. 280-284.
30 . Yaman O and Bayoindirli L (2002) Effects of an edible coating and cold storage on shelf life and quality of cherries. Lebensmittel- Wissenchaft and Technologie. 35: 146-150.
31 . Yang F, Li H, Li F and Hu Q (2010) Effect of nano-packing on preservation quality of fresh Strawberry (Fragaria ananassa Duch.cv.Fengxiang) during storage at 40c. Journal of food science. 75: c236-c240.
32 . Zambrano-Zaragoz ML, Mercado-Silva E, Del Real LA, Gutiérrez-Cortez E, Cornejo-Villegas MA and Quintanar-Guerrero D (2014) The effect of nano-coatings with α-tocopherol and xanthan gum on shelf-life and browning index of fresh-cut “Red Delicious” apples. Innovative Food Science and Emerging Technologies. Pp. 188-196.
33 . Zandi k, Naseri N, Weisany W, Esmaiili M and Bazargan I (2012) Effects of nano-composites packaging and calcium chloride containers on quality characteristics and storage life of Siah Mashhad cherry cultivar. Technical journal of engineering and applied sciences. 10: 346-353.
34 . Zhou L, Lv s and He G (2011) Effect of PE/AG2O nano-packaging on the quality of apple slices. Journal of Food Quality. 34: 171-176.