1 . احسانپور ع و امینی ف (1382) کشت سلول و بافت گیاهی. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. 182 ص.
2 . اکبری نیا ا، قلاوند ا و شریفی ا (1383) تأثیر سیستمهای مختلف تغذیه بر خواص خاک، جذب و غلظت عناصر توسط گیاه دارویی زنیان و عملکرد آن. پژوهش و سازندگی. 62: 11-19.
3 . امیدبیگی ر (1381) بررسی کشت و سازگاری سرخارگل (Echinacea pupurea) در شمال تهران. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. 6(2): 240-231.
4 . آرزمجو ا، حیدری م و قنبری ا (1388) بررسی تنش خشکی و سه نوع کود بر عملکرد گل، پارامترهای فیزیولوژیک و جذب عناصر غذایی در گیاه دارویی بابونه (Matricaria chamomilla L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 25(4): 494-482.
5 . بناگر ف و گلچین ا (1386) بررسی تأثیر منبع و مقدار کود آلی با و بدون پرلیت بر رشد و نمو گیاه دارویی اکیناسه در محیط کشت گلدانی. مجموعه مقالات دهمین کنگره علوم خاک ایران. صص. 774-773.
6 . تقیزاده م، جاروندی ص و یاسا ن (1381) مروری بر گیاه اکیناسه. فصلنامه گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی. 4: 25-13.
7 . تهامی زرندی م ک، رضوانیمقدم پ و جهان م (1389) مقایسه تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum). بومشناسی کشاورزی. 2(1): 82-70.
8 . خدمت ح (1379) راهنمای بیماریهای شایع گیاه درمانی، هومیوپاتی، رژیمهای غذایی و مکملها. انتشارات تیمورزاده. 244 ص.
9 . رضوینیا س م، آقاعلیخانی م و نقدیبادی ح ع (1391) بررسی تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و تلفیقی بر صفات عملکرد کمی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.). همایش ملی فرآوردههای طبیعی و گیاهان دارویی. صص 245.
10 . سیلسپور م (1380) امکان سنجی استفاده از کمپوست حاصل از زباله شهری در زراعت گندم و جایگزینی آن با کودهای شیمیایی. مجموعه مقالات همایش بهرهبرداری از منابع تجدیدشونده و بازیافت در کشاورزی. صص. 66-54.
11 . شریفی عاشورآبادی ا (1378) بررسی تأثیر حاصلخیزی خاک در اکوسیستمهای زراعی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات. تهران. رساله دکتری.
12 . صدقیمقدم م و میرزایی م (1387) بررسی اثر کمپوست زباله شهری روی برخی خصوصیات کمی و کیفی کدو حلوایی (Cucurbita moschata Duch.). مجموعه مقالات سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی، اصفهان.
13 . Adediran JA, Taiwo LB, Akande MO, Sobulo RA and Idowu OJ (2004) Application of organic and inorganic fertilizer for sustainable maize and cowpea yields in Nigeria. Journal of Plant Nutrition. 27(7): 1163-1181.
14 . Alizadeh A, Khoshkhui M, Javidnia K, Firuzi OR, Tafazoli E and Khalighi A (2010) Effects of fertilizer on yield, essential oil composition, total phenolic content and antioxidant activity in Satureja hortensis L. (Lamiaceae) cultivated in Iran. Journal of Medicinal Plants Research. 4(1): 33-40.
15 . Aminifard MH, Aroiee H, Azizi M, Nemati H and Jaafar Hawa ZE (2012) The influence of compost on antioxidant activities and quality of hot pepper (Capsicum annum L.). 1st National Congress on Medicinal Plants. Kish Island. Iran. Pp: 50.
16 . Arnon AN (1967) Method of extraction of chlorophyll in the plants. Agronomy Journal. 23: 112-121.
17 . Bauer R and Wagner H (1991) Echinacea species as potential immunostimulatory drugs. Economic and Medicinal Plants Research. 5: 253-321.
18 . Brussard L and Ferrera Cenato R (1997) Soil ecology in sustainable agricultural systems. Lewis puplishers, New York, 168 p.
19 . Chaudhry MA, Rehman A, Naeem MA and Mushtaq N (1999) Effect of organic and inorganic fertilizers on nutrient contents and some properties of eroded loess soils. Pakistan Journal of Soil Science. 16: 63-68.
20 . Dedaldechamp F, Uhel C and Macheix JJ (1995) Enhancement of anthocyanin synthesis and dihydroflavonol reductase (DFR) activity in response to phosphate deprivation in grape cell suspensions. Phytochemistry. 40(5): 1357-1360.
21 . Demirci B, Kosar M and Demirci F (2007) Antimicrobial and antioxidant activities of the essential oil of Chaerophyllum libanoticum Boiss. Kotschy. Food Chemistry. 105(4): 151-157.
22 . Ebrahimzadeh MA, Pourmorad F and Hafezi S (2008) Antioxidant activities of Iranian corn silk. Turkish Journal of Biology. 32(1): 43-49.
23 . Ghasemzadeh A and Jaafar HZ (2011) Effect of CO2 Enrichment on Synthesis of Some Primary and Secondary Metabolites in Ginger (Zingiber officinale Roscoe). International Journal of Molecular Sciences. 12(2): 1101-1114.
24 . Ghosh BC and Bhat R (1998) Environmental hazards of nitrogen loading in wetland rice fields. Environmental Pollution. 102(1): 123-126.
25 . Griffe P, Metha S and Shankar D (2003) Organic production of medicinal, aromatic and dye-yielding plants (MADPs): Forward, Preface and Introduction, FAO, Rome, Italy.
26 . Hapkins WG (1999) Introductin to plant physiology. Vol 1 and 2, John wiley and Sons, New York.
27 . Javanmardi J, Stushnoff C, Locke E and Vivanco JM (2003) Antioxidant activity and total phenolic content of Iranian Ocimum accessions. Food Chemistry. 83(4): 547-550.
28 . Jeliazkova EA, Zheljazkov VD, Craker LE, Yankov B and Georgieva T (1999) NPK fertilizer and yield of peppermint (Mentha piperita). Acta Horticulture. 502: 231-236.
29 . Larid SA (1999) The botanical medicine industry. In the commercial use of biodiversity: access to genetic resources and benefit sharing, Earthscan, London.
30 . Mallanagouda B (1995) Effect of N.P.K and FYM on growth parameters of onion, garlic and coriander. Journal of Medicinal and Aromatic Plant Science. 4: 916-918.
31 . Marschner H (1995) Mineral nutrition of higher plants. 2nd edition. Academic Press, Ltd., London, 862 p.
32 . Mathew S and Abraham TE (2006) In vitro antioxidant activity and scavenging effects of Cinnamomum verum leaf extract assayed by different methodologies. Food Chemistry Toxicology. 44(2): 198-206.
33 . Matos GD and Arrunda MAZ (2003) Vermicompost as natural adsorbent for removing metal ions from laboratory effluents. Process Biochemistry. 39(1): 81-88.
34 . McDonald S, Prenzler PD, Antolovich M and Robards K (2001) Phenolic content and antioxidant activity of olive extracts. Food Chemistry. 73(1): 73-84.
35 . McKey D (1979) The distribution of secondary compounds within plants. In: Rosenthal GA, Janzen DH, editors. Herbivores: their interaction with secondary plant metabolites. Academic Press, New York. Pp. 55-133.
36 . Muller V, Lankes C, Zimmermann BF, Noga G and Hunsche M (2013) Centelloside accumulation in leaves of Centella asiatica is determined by resource partitioning between primary and secondary metabolism while influenced by supply levels of either nitrogen, phosphorus or potassium. Journal of Plant Physiology. 170(13): 1165-1175.
37 . Murty MG and Ladha JK (1988) Influence of Azospirillum inoculation on the mineral uptake and growth of rice under hydroponic conditions. Plant and Soil. 108(2): 281-285.
38 . Neeson R (2004) Organic processing tomato production. Agfact H8.3.6, first edition, 162 p.
39 . Nguyen PhM, Kwee EM and Niemeyer ED (2010) Potassium rate alters the antioxidant capacity and phenolic concentration of basil (Ocimum basilicum L.) leaves. Food Chemistry. 123(4): 1235-1241.
40 . Nogues S and Baker NR (2000) Effects of drought on photosynthesis in mediterranean plants growth under enhanced UV-B radiation. Journal of Experimental Botany. 51(348): 1309-1317.
41 . Paixao N, Perestleo R, Marques JC and Camara JS (2007) Relationship between antioxidant capacity and total phenolic content of red rose and white wines. Food Chemistry. 105(1): 204-214.
42 . Raeisi ASh, Galavi M, Ramroodi M, Rahimi M and Farhadi R (2012) Effect of organic manure, biological and chemical fertilizers on chlorophyll indicators of herb Isabgol. 1st National Congress on Medicinal Plants. Kish Island. Iran. Pp: 186.
43 . Renato Y, Ferreira ME, Cruz MC and Barbosa JC (2003) Organic matter fractions and soil fertility under influence of liming, vermicompost and cattle manure. Bioresource Technology. 60(3): 59-63.
44 . Shehata SA, Gharib AA, Mohamed El-Mogy A, Abdel Gawad KF and Shalaby EA (2011) Influence of compost, amino and humic acids on the growth, yield and chemical parameters of strawberries. Journal of Medicinal Plants Research. 5(11): 2304-2308.