1 . احمدی رق آبادی ز (1388) اثر بستهبندیهای متفاوت و پوششدهی خوراکی بر کیفیت و عمر انبارداری پستۀ تازه رقم اوحدی، دانشگاه ولیعصر (عج)، دانشکدۀ کشاورزی. پایاننامۀ کارشناسی ارشد.
2 . بینام (1392) اتاق بازرگانی صنایع و معدن تهران. آمار کل صادرات پستۀ کشور.
3 . توکلیپور ح (1379) بررسی عوامل مؤثر در فرایند خشک کردن و شرایط انبارمانی پسته. واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی. تهران. رسالۀ دکتری.
4 . حسینی ز (1373) روشهای متداول در تجزیۀ مواد غذایی. انتشارات دانشگاه شیراز. شیراز. 71 ص.
5 . خطیب ه، میرهقان سح و درکی ن (1390) اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انبارداری پستۀ تازۀ ارقام اوحدی و اکبری. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی). 25(4): 443-452.
6 . راحمی م (1373) فیزیولوژی پس از برداشت، مقدمهای بر فیزیولوژی و جابجایی میوهها (ترجمه) انتشارات دانشگاه شیراز. 259 ص.
7 . راعی م، مرتضوی ع و همتی کاخکی ع (1386) بررسی اثرات شرایط نگهداری و جنسهای مختلف بسته بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پستۀ رقم اوحدی. اولین همایش ملی و فرآوری و بستهبندی پسته. صص 863-877.
8 . رفیعزاده م و میردامادیها ف (1378) تعیین مناسبترین زمان برداشت پسته بهمنظور بهینه کردن کیفیت محصول در رقم اوحدی. گزارش نهایی مؤسسۀ تحقیقات پستۀ کشور. صص. 14-25.
9 . شاکر اردکانی ا (1386) برداشت، فرآوری، انبارداری و بستهبندی پسته. مؤسسۀ تحقیقات پستۀ کشور. چاپ اول. 158 ص.
10 . شاکراردکانی ا (1387) جنبههای فرهنگی فرآوری و بستهبندی پسته (قسمت اول). فصلنامۀ علمی، تحلیلی، خبری مؤسسۀ تحقیقات کشور. شمارۀ 6، 55 ص.
11 . عدالتیان مر، صداقت ن و شریف ع (1386) تأثیر درجۀ حرارت، نوع بستهبندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پستۀ رقم اوحدی و مقایسۀ آن با فاکتورهای حسی. اولین همایش ملی و فرآوری و بسته بندی پسته. صص. 863-877.
12 . مهرنژاد م ر و جوانشاه ا (1389) سند راهبردی تحقیقات پستۀ ایران. وزارت جهاد کشاورزی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مؤسسۀ تحقیقات پستۀ کشور. 745 ص.
13 . مهرنژاد مر و پناهی ب (1384) تأثیر ترکیدگی پوست نرم میوه در آلودگی پسته به آفلاتوکسین و حشرات. آفات و بیماریهای گیاهی. 73(2): 105-123.
14 . مؤسسۀ تحقیقات و تحقیقات صنعتی ایران (1375) روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی – اندازهگیری مقدار پراکسید به روش یدومتری - تعیین نقطۀ پایانی به طریق چشمی. استاندارد شمارۀ 4179: 124.
15 . Esmailpour A and Mirdamadiha F (2002) Effects of harvest time on quantitativecharacteristics on pistachio nuts. XXVI international horticultural congress an exhibition (IHC2002) Toronto, CANADA. P 368.
16 . Dehghani-Shuraki Y and Sedgley M (1996) Fruit development of Pistacia vera in relation to the embryo abortion and abnormalities at maturity. Australian Journal of Botany 44: 35-45.
17 . Doster MA and Michailides TJ (1995) The relationship of the date for hull split to contamination of pistachio nuts by Aspergillus species. Kearney Agriculture Center Plant Protection Quarterly 79(8): 764-769.
18 . Doster MA, Michailides TJ, Beede RH Ferguson L (2001) Effect of rootstock on the formation of early split nuts. California Pistachio Industry Annual Report: 129-130.
19 . Ferguson L, Kader A and Thompson T (2005) Harvesting, transporting, processing and grading. The Manual for the UCCE Pistachio Production Short Course. 251 P.
20 . Kader AA, Labavitch JM, Mitchell FG and Sommer NF (1979) Quality and safety of Pistachio nut as influenced by postharvest handling procedures. The Pistachio ASSOC. Annual Report. Pp. 45-56.
21 . Kader AA, Heintz CM, Labavitch JM and Rae HL (1982) Studies related to the description and evaluation of pistachio nut quality. Journalof the American Socityfor Horticultural Scince. 107: 812-816.
22 . Koyuncu MA, Islam A and Kucuk M (2005) Fat and fatty acid composition of hazelnut kernel in vaccum packages during storage. Grassyy Aceites 59: 263-266.
23 . Maskan M and S Karatas (1999) Storage stability of whole-split pistachio nuts (
Pistachia vera L.) at various conditions. Journal of
Food Chemistry. 66(7): 227-233.
24 . Nzima MDS, Martin GC and Nishijima C (1997) Leaf Development Dry Matter Accumulation and Distribution within Branches of Alternate-bearing `Kerman' Pistachio Trees. Journal of the American Socity for Horticulture Scince. 122: 31-37.