1 - ایمانی ع.، آتشکار د. و دستجردی ر (1387) نشریه فنی "اصلاح سیب". بخش تحقیقات باغبانی. مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال وبذر.
2- حاجنجاری ح (1385) گزارش سالانه طرح تحقیقاتی"بررسی فنولوژی، میوهبندی و پومولوژی 108 رقم سیب در شرایط آب و هوایی کرج". واحد دانهدارها. بخش تحقیقات باغبانی. موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر.
3- حاجنجاری ح.، دهقانی شورکی ی.، خندان ع. و فخرایی لاهیجی م (1387) دستورالعمل ملی آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری در سیب. معاونت تحقیقات شناسایی و ثبت ارقام گیاهی.
4- حسینی فرهی م.، ابوطالبی جهرمی ع. و پناهی کردلاغری خ (1387) تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه، رقم و تیمار کلرید کلسیم. پژوهش و سازندگی. 1(21): 193-204.
5- سروری س.، حاج نجاری ح. رضائی س. و زمانی زاده ح ر (1389) ارزیابی دانهال های ارقام پاکوتاه سیب جهت گزینش پایه های متحمل به قارچPhytophthora cactorum، عامل بیماری پوسیدگی طوقه. بهنژادی نهال و بذر. 1(2). 204- 193
6- علیزاده الف (1387) شناسایی و جمع آوری وارزیابی مورفولوژیکی ژرم پلاسم سیب بومی ایران.
7- فرامرزی ش (1389) مطالعه صفات مورفولوژیکی و تنوع ژنتیکی سیبهای گوشت قرمز ایرانی با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ((SSRs. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. پایان نامه کارشناسی ارشد.
8- کاشفی ب.، ارزانی ک. و نجاتیان م ع (1386) تغییرات فصلی رشد و نمو میوه چهار ژنوتیپ گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در شرایط آب و هوایی تهران. علوم کشاورزی ایران. 38(4). 630-623
9- نقشین ب (1386) بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای سیب گلاب ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره. دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان. پایاننامه کارشناسی ارشد باغبانی.
10- Avanzato D and Raparelli E (2005) The relationship between the agriculture modernization and the fruit genetic erosion observed by analyzing the plants offer from the nurseries catalogues. First International Conference on Crop Wild Relative Conservation and Use, Proceedings. University of Birmingham. p.47.
11- Butelli E, Titta L, Giorgo M, Mock HP, Matros A, Peterek S, Schijlen EGWM, Hall RD, Bovy AG, Luo J and Martin C (2009) Enrichment of tomato fruit with health-promoting anthocyanins by expression of select transcription factors. Nature Biotechnology. 26:1301–1308
12- Castiglione S, Cicatelli A, Lupi R, Patrignani G, Fossati T, Brundu G, Sabatti M, van Loo M and Lexer C (2010) Genetic structure and introgression in riparian populations of Populus alba L. Plant Biosystems. 144:656–668
13- Chalker–Scott, L (1999) Environmental significance of anthocyanins in plant stress responses. Photochemistery and Photobiology. 70: 1–9.
14- Damyar S, Hassani D, Dastjerdi R, Hajnajari H, Zeinanloo AA and Fallahi E (2007) Evaluation of Iranian native apple cultivars and genotypes. Food Agriculture and Environment. 5: 211-215.
15- Mratinić E and Fotirić- Akšić M (2012) Phenotypic Diversity of Apple (Malus sp.) Germplasm in South Serbia. Brazilian Archives of Biology and Technology. 55(3): 349-358
16- Dreesen RSG, Vanholme BTM, Luyten K, Van Wynsberghe L, Fazio G, Roldan-Ruiz I and Keulemans J (2010) Analysis of Malus S-RNase gene diversity based on a comparative study of old and modern apple cultivars and European wild apple. Molecular Breeding. 26: 693–709.
17- Eberhardt MV, Lee, C and Yand Liu R H (2000) Antioxidant activity of fresh apples. Nature. 405: 903–904.
18- Ghiselli A, Nardini M, Baldi A and Scaccini C (1998) Antioxidant activity of different phenolic fractions separated from an Italian red wine. Agricultural and Food Chemistr.46(2): 361-367.
19- Jacques D, Van der Mijnsbrugge K, Lemaire S, Antofie A, Lateur M (2009) Natural distribution and variability of wild apple (Malus sylvestris) in Belgium. of Botany. 142: 39–49
20- Janick J, Cummins JN, Brown SKIN and Hemmat M (1996) Apples. p. 1–77.
21- Juniper B, Watkins R and Harris S (1998) The origin of the apple. Acta Horticulturae: 27-34.
22- Lee K, Kim Y, Kim D, Lee H and Lee C (2003) Major phenolics in apple and their contribution to the total antioxidant capacity. Agricultural and Food Chemistry.51(22): 6516-6520.
23- Leng P, Itamura H, Yamamura H and Deng XM (2000) Anthocyanin accumulation in apple and peach shoots during cold acclimation. Scientia Horticulturae. 83: 43–50
24- Leonchenko VG (1988) Relationship between anthocyanin accumulation and freezing resistance in apple shoots. Fruit Growing and Viticulture. 2: 26–27.
25- Paul M, Hinrichs T, Janssen A, Schmitt HP, Stephan BR and Do¨rflinge H (2000) Concept for the conservation and sustainable utilization of forest genetic resources in the Federal Republic of Germany. Forst und Holz. 56:50–54
26- Pereira-Lorenzo S, Ramos-Cabrer AM and Fischer M (2009) Breeding apple (Malus × domestica Borkh) Jain SMP and Priyadarshan PM, editors. Breeding plantation tree crops: temperate species. Springer New York. p. 33-82.
27- Reim S, Proft A, Heinz S and Ho¨fer M (2012) Diversity of the European indigenous wild apple Malus sylvestris (L.) Mill. in the East Ore Mountains (Osterzgebirge), Germany. Morphological Characterization. Genetic Resource Crop Evolution. 59:1101–1114
28- Sarma A, Sreelakshmi Y and Sharma R (1997) Antioxidant ability of anthocyanins against ascorbic acid oxidation. Phytochemistry. 45(4): 671-674.