1. افیونی د.، امینی ا. و محلوجی م (1384) مقایسهلاینهای امیدبخش گندم در شرایط تنش شوری. مقالات نهمین کنگره علوم خاک ایران. ص. 205-204.
2. افیونی د. و محلوجی م (1385) تجزیه همبستگی برخی صفات زراعی در ژنوتیپهای گندم (Triticum aestivum L.) در تنش شوری. نهال و بذر. 22(2): 199-186.
3. بینام (1383) پژوهش و خودکفایی گندم در استان اصفهان. انتشارات مدیریت ترویج و مشارکتهای مردمی، سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان. ص. 74.
4. جعفری شبستری ج.، کورک ه. و کوالست ک (1372) بررسی مقاومت به شوری ارقام بومی گندم هگزاپلوئید و تتراپلوئید در شرایط عادی و تنش شوری. مقالات کلیدی اولین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران. دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران، کرج. ص. 81-72.
5. شاهسوند حسنی ح. و عبدمیشانی س (1372) ارزیابی ارقام گندم ایرانی از نظر تحمل به شوری. خلاصه مقالات اولین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران. دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران، کرج. ص. 55.
6. قاضی زاهدی ع. ا (1385) گزارش مطالعات تفصیلی دقیق خاکشناسی و طبقهبندی اراضی ایستگاه رودشت اصفهان. سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، مؤسسه تحقیقات خاک و آب. ص. 73.
7. گلپرور ا. ر.، مجیدی هروان ا. و قاسمی پیربلوطی ع (1383) بهبود ژنتیکی پتانسیل عملکرد و مقاومت به تنش خشکی در ژنوتیپهای گندم نان (Triticum aestivum L.). خشکی و خشکسالی کشاورزی. 13: 24-13.
8. میرمحمدی میبدی س. ع. م. و قرهیاضی ب (1381) جنبههای فیزیولوژیک و بهنژادی تنش شوری گیاهان. مرکز نشر دانشگاه صنعتی اصفهان.
9. نورینیا ع.، نادری د. و یغمایی ف (1383) ارزیابی و انتخاب ژنوتیپهای جو معمولی و بدون پوشینه متحمل به شوری. مجموعه مقالات هشتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، دانشگاه گیلان، ص. 265.
10. وهابزاده م.، امینی ا. حاج آخوندی میبدی ه. مجیدی ا. افیونی د. و صابری. م. ح (1385) معرفی رقم جدید گندم نان متحمل به شوری جهت کشت در مناطق شور و لب شور اقلیم معتدل. خلاصه مقالات نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان. ص. 335.
11. Ali Z, Khan AS and Asad MA (2002) Salt tolerance in bread wheat: genetic variation and heritability for growth and ion relation. Asian J. Plant Sci. 1(4): 420-422.
12. Dehdari A, Rezai A and Maibody SAM (2005) Salt tolerance of seedling and adult bread wheat plants based on ion contents and agronomic traits. Commun. Soil Sci. Plant. 36(15&16): 2239-2253.
13. Fernandez GC (1992) Effective selection criteria for assessing plant stress tolerance. In: Kuo CG (Ed.). Proceedings of the International Symposium on Adaptation of Vegetables and other Food Crops to Temperature and Water Stress. Taiwan. Pp. 257-270.
14. Fischer RA and Maurer R (1978) Drought resistance in spring wheat cultivars: I. Grain yield responses. Aust. J. Agr. Res. 29: 897-912.
15. Grewal HS, Cornish P and Norish S (2004) Differential response of wheat cultivars to subsoil salinity/sodicity. Proceedings of the 4th International Crop Science Congress (Brisbane, Australia). www.cropscience.org.au/ICSC2004/ poster/3/6/2/1951_grewal.htm.
16. Houshmand S, Arzani A, Maibody SAM and Feizi M (2005) Evaluation of salt - tolerant genotypes of durum wheat derived from in vitro and field experiments. Field Crop Res. 91: 345-354.
17. Igbal RM (2003) Leaf extension growth of wheat grown under NaCl and Na2SO4 salinity. Asian J. Plant Sci. 2(15&16): 1092-1096.
18. Mass EV, Lesch SM, Francois LE and Grieve CM (1996) Contribution of individual culms to yield of salt-stressed wheat. Crop Sci. 36: 142-149.
19. Rosielle AA and Hamblin J (1981) Theoretical aspects of selection for yield in stress and non-stress environments. Crop Sci. 21: 943-946.
20. Thalji T and Shalaldeh G (2007) Screening wheat and barley genotypes for salinity resistance. Agron. J. 6(1): 75-80.