کلیدواژه‌ها = کشاورزی پایدار
تعداد مقالات: 8
2. اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 605-619

ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی


3. بررسی تأثیر محلول پاشی ورمی واش بر وضعیت عناصر غذایی برگ و عملکرد توت‌فرنگی رقم "گاویتا"

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 743-752

صفورا کاظمی؛ رحیم برزگر؛ عبدالرحمان محمدخانی


4. اثر کم‌آبیاری و سطوح مختلف کودهای دامی، شیمیایی و تلفیقی بر عملکرد و برخی صفات آگرومورفولوژیک گیاه دارویی بادرشبو

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 141-156

افسانه بدل زاده؛ محمد رفیعی الحسینی؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ مهدی قبادی نیا


5. ارزیابی کارایی مصرف نیتروژن در کشت مخلوط ذرت و سویا

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 967-978

پرستو پهلوانلو؛ مجید رحیمی زاده؛ محمد رضا توکلو


6. ارزیابی عملکرد علوفه، نسبت برابری زمین و برخی ویژگی‌های کیفی سیلو در کشت مخلوط یولاف و ماشک ‌گل‌خوشه‌ای

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 373-484

حسین جهانگیری؛ عنایت اله توحیدی نژاد؛ مسعود ترابی؛ پوراندخت گلکار


7. تأثیر کاربرد فیلترکیک نیشکر، کود شیمیایی و کودهای زیستی بر عملکرد و کیفیت دانه کلزا و برخی خصوصیات خاک

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 445-457

حسین منجزی؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ سید عطاء‌الله سیادت؛ احمد کوچک‌زاده؛ حسن حمدی


8. بررسی عملکرد زراعی و تنوع حشرات در الگوهای مختلف کشت مخلوط لوبیا و شوید

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 353-368

اسماعیل رضائی چیانه؛ اروج ولیزادگان؛ مهدی تاج بخش؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ وحید ریماز