کلیدواژه‌ها = محلول غذایی
تعداد مقالات: 4
1. تأثیر کاربرد نیتروژن، مولیبدن و کبالت ‎ بر عملکرد غلاف و محتوای عناصر غذایی برگ لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 217-229

نادر خادم مقدم ایگده لو؛ احمد گلچین؛ خدیجه فرهادی


3. اثر کاربرد سیلیکون بر تحمل به شوری چمن کنتاکی بلوگراس

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 133-145

مسعود ارغوانی؛ سعیده سوادکوهی؛ سید نجم الدین مرتضوی


4. اثر مقادیر مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی شمعدانی

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 157-168

عزیزاله خندان میرکوهی؛ فرزانه کاظمی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری