بهمنظور بررسی اثر دور آبیاری بر رنگیزهها و ترکیبات بیوشیمیایی چهار رقم انگور (یاقوتی قرمز، عسکری، صاحبی و کشمشی سفید) پژوهشی با پنج تیمار آبیاری (3، 6، 9، 12و 15 روز در میان) در چهار تکرار بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سال 91-1390 در شرایط گلخانهای در گلخانههای پژوهشی دانشکدة کشاورزی دانشگاه ولی عصر(عج) انجام گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که دور آبیاری بر عوامل فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انگور اثرگذار بود. میزان کلروفیل a، b و کلروفیل کل برگ در هر چهار رقم با افزایش دور آبیاری کاهش یافت و بیشترین کاهش در دور آبیاری 15 روز در هر چهار رقم مشاهده شد. بیشترین میزان کلروفیل a، b، کل و میزان کاروتنوئید در رقم صاحبی و در دور آبیاری شش روز و کمترین میزان در رقم عسکری با دور آبیاری 15 روز مشاهده شد. میزان قندهای محلول، ترکیبات فنلی و پرولین برگ در همة ارقام با افزایش دور آبیاری افزایش و محتوای آب نسبی برگ کاهش یافت. بیشترین میزان محتوای آب نسبی برگ و پرولین در رقم صاحبی و کمترین میزان محتوای آب نسبی برگ در ارقام عسکری و یاقوتی قرمز مشاهده شد. با توجه به نتایج این پژوهش بهنظر میرسد رقم صاحبی نسبت به افزایش دور آبیاری متحملتر از ارقام یاقوتی قرمز، عسکری و کشمشی سفید باشد.