تأثیر تنش شوری و محلول پاشی با نانوکودها بر ویژگی های کمی و کیفی علوفه گیاه کینوا

فائزه حیدری؛ جلال جلیلیان؛ اسماعیل قلی نژاد

دوره 25، شماره 3 ، شهریور 1402، ، صفحه 769-785

https://doi.org/10.22059/jci.2022.338348.2672

چکیده
  هدف: با توجه به اهمیت مدیریت تغذیه در شرایط شور و لزوم بررسی جنبه‏های تغذیه‏ای گیاه زراعی جدید کینوا، این پژوهش با هدف بررسی تأثیر سطوح مختلف تنش شوری و نانوکودهای مختلف بر ویژگی­های مورفولوژیک و ویژگی­های کمی و کیفی علوفه کینوا انجام گرفت. روش پژوهش: این پژوهش به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ...  بیشتر