کلیدواژه‌ها = کاروتنوئید
تعداد مقالات: 5
2. تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-128

سالار دارابی؛ ناصر قادری؛ آریو امامی فر


3. اثر تنش خشکی بر مقدار پرولین، قندهای محلول، مالون دی‌آلدئید و رنگدانه‌ها در پایه‌های تجاری مرکبات شمال کشور

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 939-952

رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ بهروز گلعین؛ یوسف حمیداوغلی


4. تأثیر کاربرد زئولیت و محلول پاشی سلنیم در رژیم های مختلف رطوبتی بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانۀ کدوی پوست‌کاغذی

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 635-647

معصومه نعیمی؛ غلام علی اکبری؛ امیرحسین شیرانی راد؛ طاهره حسنلو؛ غلام عباس اکبری؛ مهدیه امیری نژاد


5. تأثیر شدت‌های مختلف نور بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی دو رقم گل رز

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 259-270

منصوره حاتمیان؛ مصطفی عرب؛ محمودرضا روزبان