ارزیابی عملکرد دانه، نسبت برابری زمین و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی در کشت مخلوط با ذرت تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن

سید امید سید نوری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمدحسین انصاری

دوره 18، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 805-820

https://doi.org/10.22059/jci.2017.56653

چکیده
  به­منظور ارزیابی عملکرد دانه و اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی تحت تأثیر کشت مخلوط با ذرت و مقادیر مختلف نیتروژن، آزمایشی به­صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی در 3 تکرار در رشت، در سال زراعی 94-1393 انجام شد. مقادیر مختلف کود نیتروژن شامل صفر، 100، 200 و 300 کیلوگرم در هکتار به­عنوان فاکتور اصلی و کشت خالص ذرت و بادام ...  بیشتر