تأثیر کودهای ورمی‌کمپوست و بور بر رشد، عملکرد و جذب عناصر نیتروژن و بور در گلرنگ (Carthamus tinctorious L.)

سمیه چنانی؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ علی مشتطی

دوره 25، شماره 2 ، تیر 1402، ، صفحه 369-385

https://doi.org/10.22059/jci.2022.311365.2459

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و بور بر عملکرد دانه و روغن گلرنگ، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی 96-1395 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان انجام شد. عوامل آزمایشی شامل چهار سطح ورمی­کمپوست (صفر، 4، 8 و 12 تن در هکتار) و چهار سطح عنصر بور ...  بیشتر

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

دوره 16، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 417-430

https://doi.org/10.22059/jci.2014.53052

چکیده
  تغذیۀ بهینه از جمله مهم‌ترین عوامل مؤثر بر ویژگی‌های کمی و کیفی و زمان رسیدن میوۀ انگور است. به‌منظور افزایش کمیت و کیفیت میوۀ انگور رقم ‘عسکری’ آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1390 در شهرکرد اجرا شد. فاکتورهای آزمایشی شامل چهار سطح کود سولفات پتاسیم (0، 300، 600 و 900 گرم به‌ازای هر درختچه) ...  بیشتر