تأثیر مدیریت تلفیقی کود فسفر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم ذرت علوفه ای در ورامین

سید محمدرضا احتشامی؛ ایمان جان زمین؛ مهدی رمضانی؛ کاظم خاوازی؛ بهنام زند

دوره 15، شماره 1 ، فروردین 1392، ، صفحه 95-110

https://doi.org/10.22059/jci.2013.35726

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر باکتری  Bacillus cogulansبر عملکرد کمی و کیفی دو رقم ذرت علوفه‌ای، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 3 تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران، در سال زراعی 89-1388، اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی در این تحقیق شامل نوع منبع تأمین‌کننده فسفر و رقم بودند. عامل نوع منبع تأمین‌کنندة فسفر در 6 ...  بیشتر