کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 11
1. اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست بر برخی صفات کمی و کیفی گل سوسن هیبرید LA

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1399

فاطمه غفاری رهبر؛ معظم حسن پور اصیل؛ آتوسا وزیری؛ سهیلا تالش ساسانی؛ جمالعلی الفتی


4. اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 701-711

وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار


6. تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-128

سالار دارابی؛ ناصر قادری؛ آریو امامی فر


7. تأثیر محلول‌پاشی چند ترکیب کلسیمی طی مراحل مختلف رشد بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم ‘فوجی’

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 925-938

انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی


8. کاربرد پوشش‏دهی همراه با بخار متیل‏ سالیسیلات‏ در حفظ ترکیبات آنتی‌رادیکالی میوه پرتقال خونی

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 471-485

سونیا جمالی آنجیلانی؛ جواد فتاحی مقدم؛ ولی ربیعی


9. مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 545-554

کرامت اله سعیدی؛ فاطمه سفیدکن؛ علیرضا بابایی


10. تأثیر شدت‌های مختلف نور بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی دو رقم گل رز

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 259-270

منصوره حاتمیان؛ مصطفی عرب؛ محمودرضا روزبان


11. بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 1-10

شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ حسن حاج نجاری؛ عبدالعلی شجاعیان؛ سیما دامیار