تأثیر عصاره مخمر بر شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چشم‌بلبلی در شرایط تنش خشکی

سحر کرامتی؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت

دوره 23، شماره 2 ، تیر 1400، ، صفحه 247-261

https://doi.org/10.22059/jci.2020.295925.2338

چکیده
  به‌منظور بررسی محلول­پاشی عصاره مخمر بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چشم­بلبلی(Vigna sinensis L.)  در شرایط تنش خشکی،آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 1397 در دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود (واقع در بسطام)، تحت تیمارهای تنش خشکی و محلول­پاشی عصاره مخمر به اجرا درآمد. ...  بیشتر