نویسنده = طاهر برزگر
تعداد مقالات: 11
2. اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک‌ پشت‌پرده

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 383-395

رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی


3. بررسی رشد، عملکرد و پاسخ های فیزیولوژیکی هندوانه ابوجهل تحت شرایط تنش کم آبیاری

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 357-369

جاسم پرخیده؛ طاهر برزگر؛ فاطمه نکونام؛ جعفر نیکبخت


4. آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 995-1009

زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت


5. تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 387-400

زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی


6. اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 287-302

نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی


7. اثر محلول پاشی پوترسین بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل شیرین تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 431-444

بهنام علیزاده؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت


8. اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 595-608

فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی


9. تأثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست و تغذیه نیتروژن بر شاخص های رشدی نشای گوجه فرنگی رقم 'Rio Grande'

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 569-580

محبوبه فیض آبادی؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ احمد گلچین


10. پاسخ های فیزیولوژیک دو رقم ریحان به محلول پاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 259-274

سالومه طاهری؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ حسین ربی انگورانی


11. بررسی تأثیر تنش کم‌آبی بر صفات کمی و کیفی میوه برخی از توده های خربزه‌ ایرانی

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 157-171

هادی لطفی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت