تأثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی‌اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان

ابراهیم بروکی میلان؛ لیلا حسنی؛ بابک عبدالهی مندولکانی؛ رضا درویش زاده؛ فاطمه خردمند؛ عباس حسنی

دوره 18، شماره 1 ، فروردین 1395، ، صفحه 103-115

https://doi.org/10.22059/jci.2016.56551

چکیده
  به منظور بررسی اثر غلظت­های مختلف متیل­جاسمونات (صفر، 1/0 و 5/0 میلی‌مولار)بر فعالیت آنزیم­های پلی­فنل­اکسیداز، فنیل­آلانین­آمونیالیاز، کاتالاز، آسکوربات پراکسیداز، گایاکول پراکسیدازو میزان پروتئین­ کل در ریحان، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در گلخانه دانشگاه ارومیه، در سال 1392 اجرا شد. میزان فعالیت ...  بیشتر