تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

دوره 18، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 1001-1015

https://doi.org/10.22059/jci.2017.56634

چکیده
  باتوجه به عمر ماندگاری کوتاه میوه شلیل و اهمیت فیزیولوژی پس­ازبرداشت آن، پژوهشی به­ منظور مطالعه اثر کاربرد بسته­بندی نانو به ­همراه تیمار آب گرم بر حفظ خواص کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوه شلیل رقم سانگلو، در سال 1393 اجرا گردید. این آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با 3 تکرار صورت گرفت و خواص کیفی ...  بیشتر

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

دوره 18، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 389-401

https://doi.org/10.22059/jci.2016.56576

چکیده
  استفاده از اسانس­های گیاهی در افزایش انبارمانی و حفظ کیفیت محصولات باغبانی به­عنوان ایده­ای جدید در کشاورزی نوین مطرح می­باشد. در همین راستا، آزمایشی به­منظور مطالعه اثر اسانس­های میخک و دارچین بر حفظ کیفیتپس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’ به صورت طرح خرد شده در زمان در قالب طرح کامل تصادفی با دو فاکتور، ...  بیشتر

اثر محلول‌پاشی برگی با اسید هیومیک بر ترکیب معدنی برگ، عملکرد و کیفیت میوه سیب رقم ’گرانی‌اسمیت‘

صدیقه بهرامی؛ علی سلیمانی؛ فریبرز حبیبی

دوره 17، شماره 2 ، تیر 1394، ، صفحه 517-529

https://doi.org/10.22059/jci.2015.55197

چکیده
  به‌منظور بررسی اثر محلول‌پاشی برگی با ­اسید هیومیک بر ترکیب معدنی برگ، عملکرد و کیفیت میوۀ سیب رقم ’گرانیاسمیت‘(Malus domestica L. cv. Granny Smith)، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در شهرستان خرمدره در استان زنجان انجام گرفت. محلول‌پاشی اسید هیومیک در چهار سطح صفر، 5، 10 و 15 میلی‌گرم در لیتر روی درختان هشت‌سالۀ سیب ’گرانی‌اسمیت‘ ...  بیشتر

ارزیابی عملکرد، اسانس و شاخص‌های سودمندی در کشت مخلوط رازیانه و شنبلیله

سکینه صدری؛ مجید پوریوسف؛ علی سلیمانی

دوره 16، شماره 4 ، بهمن 1393، ، صفحه 921-932

https://doi.org/10.22059/jci.2015.53586

چکیده
  به‌منظور بررسی و ارزیابی سودمندی کشت مخلوط رازیانه و شنبلیله در نسبت‌های مختلف کشت مخلوط و تک‌کشتی، آزمایشی با استفاده از روش‌های جایگزینی و افزایشی در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعۀ تحقیقاتی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان در سال زراعی 1391 به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایش شامل کشت مخلوط افزایشی در سه سطح (100 درصد ...  بیشتر